Voor het eerst in het Palazzo overnachten.

Gepubliceerd op 29 juli 2023 om 14:19

Vanaf maandag 24-07 zijn wij blijven slapen in ons Palazzo!

Wat een nacht, om 4.00u brak ook hier het noodweer los en kwamen we er dus achter dat de nieuwe kozijnen en ramen echt noodzakelijk zijn.We hebben samen middenin de nacht lopen dweilen om ruim 10 liter water van de vloer te halen.Gelukkig was de dinsdag weer een zonnige dag en kwam Jan onverwacht eerder naar Italië.Samen heb ik met Jan heb ik woensdag wat ramen die stuk waren vervangen voor houten plaatjes en waar nodig wat ruiten afgekit.Dit om bij een eventuele volgende hoosbui het water meer buiten te houden.

Zaterdag komt de man van de kozijnen weer om de kozijnen van de tweede en derde verdieping op te meten.De eerste verdieping was al besteld en worden naar verwachting eind september geplaatst.

Verder hebben we een nieuwe boiler opgehangen in een bestaande badkamer, zo kunnen we ons eerst wel redden.Je moet eerst stappen terug om straks weer sprongen vooruit te kunnen maken.

Omdat de kozijnen zaterdag worden opgemeten gisteren een kast gedemonteerd en een voorzetwand verwijderd, daar zat nog een raam achter die we natuurlijk ook weer gaan vervangen.

Als afsluiting in de avond een rondje naar de waterbron in Breglia, echt vers bronwater uit de natuurlijke bron.Op de terugweg even een moment van rust met dit mooie uitzicht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.